Saturday, June 30, 2012

Golden Rose Style Liner Metallic


30 Haz 2012
On: Kadınca





Bayanların her vakit ki veçhile zarafet ve güzellik konusundaki yarışı ile kızışan makyaj sıkıntısı her vakit başka lüzumsuz soruşturma başka lüzumsuz nakit masraf ile sonuçlanır. Golden Rose Style Liner Metallic ile hem çarpıcı hem de harikulade görünüme efendi olabilirsiniz.


Golden Rose Style Liner Metallic serisi ile 2012 yılı boyunca tesirli bakışlara efendi olabilmeniz için, çekmece makyajında “kedi gözü” çekiciliğini yakalayabilirsiniz…


Golden Rose Style Liner Metallic serisindeki mavi, yeşil, bronz, gri, mor veçhile 14 muhtelif hareketli rengiyle kirpik diplerinizden başlayıp, gözünüzün dışına sahi zayıf vahit yol çekin. Ardından çekmece bitiminden kaşlarınıza sahi kararsız vahit kuyruk çekin. Göz hatlarınızın başka da belli olması için kaşlarınızın altına ak sünnet sürerek, çekmece makyajınızı tamamlayabilirsiniz.


Özellikle kirpik diplerine iri hatla çekilen ve gözlerinizi ön plana çıkaran hareketli renklerdeki Golden Rose Style Liner Metallic ile hem modayı gözlerinize taşıyacak hem de 50’li yılların kedi bakışı efektini yakalayabilirsiniz.


Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Style Liner Metallic’in fiyatı 12.00 TL.











No comments:

Post a Comment