Saturday, September 1, 2012

Abiye Ayakkabı

by abiye on 01 Eylül 2012







Abiye kombinasyonuzu en uygun şekilde tamamlamak için doğru abiye ayakkabı seçmelisiniz. Renk ve modelin yanlış seçilmesi durumunda malesef elbisenizin ne kadar güzel olursa olsun hiç bir önemli kalmayacaktır. Alacağınız ayakkabıyı eğer mümkünse davette giyeceğiniz elbiseniz ile deneme yaparak alınız. Ayna karşısında yapacağınız seçim provası size çok yardımcı olacaktır. Size değişik kıyafetleriniz ile kullanabeleceğiniz dört ayrı modeli tanıtmak istiyoruz. Bunlardan ilki siyah, taş işlemeli, açık ve uzun topuklu ayakkabı modeli. Eğer mini bir abiye yada ayaklarınızın görüneceği tarzda bir seçim yapacaksanız bu ayakkabı size uygun olabilir.


Abiye Ayakkabi Modelleri 08 Abiye Ayakkab


Gümüş renkli bir tercih yapmak istiyorsanız bu model uygun olabilir. Tam bir taş motifli ayakkabı ile ayaklarını ön plana çıkartmak isteyen kadınlar için. Ayak bileğinizi saran model ile o gece ayakkabınızın güzelliği oldukça konuşulacaktır.


Abiye Ayakkabi Modelleri 09 Abiye Ayakkab


Gümüş renkli bir diğer modelde ise biraz daha sadelik ön planda. Ucu açık, topuklu bu ayakkabıyı uzun abiye modelleri altında giyebilirsiniz. Tam üzerindeki tek taş zarif bir görüntü vermiş.


Abiye Ayakkabi Modelleri 10 Abiye Ayakkab


Taba rengi son modelimizde yine ucu açık ve topuklu. Yan tarafta bulunan çiçek süslemesi ayağınızı hareketlendirmeye yetecektik. Balık etek modellerde ya da önü kısa arkası uzun abiye modelleri ile renk uyumlarına dikkat ederek kombin edebilirsiniz.


Abiye Ayakkabi Modelleri 12 Abiye Ayakkab

No comments:

Post a Comment